Blogger Layouts

Sayangness

TALAM DUA MUKA

Dia lah kawan aku dia lah yg aku slalu mtk tunjuk ajar dia lah yang jadi leader tuk class kteorg. Boleh dikatakan semua benda dye tau. Okay tp itu dulu sblm aku tau warna sebenar dye. Depan org mmg dye berlagak baik. Nk mtk tlg itu ini senang. Tue lah bila kita da percaya kt org senang2 jer dye nk pijak kita. Mcm bodoh sangat bila kita buat baik dgn dye, dye jaja cerita ttg kita, ungkit segala keburukan kita walau pun cerita tue xbtol. Mcm tue skali perangai dye. Sumpah weh tgk muka mmg baik gler. Xder langsung ciri2 jahat kt muka dye. So jgn mudah sgt ler percaya ngn muka baik tue. Aku xcakap semua org mcm tue tp kebanyakan mcm tue. Mula2 dye datang bilik aku cerita keburukan A nie. Aku dgr jer ler. Padahal dye rapat gler kot ngn A nie. Oowh rupanya before nie dye da buruk2 kan aku kt A nie. Bukan aku ngn A jer yg dye burk2 kan, rupanya ramai lagi. Bagus lah kan ada kawan mcm nie. Boley jd mami jarum xbergaji. Kau igt kau boley dpt kawan ler dgn menjaja cerita org nie? Untung lah kau kan. Kalau boley tlg ler ubah perangai kau nie, lambat laun semua org akan tau perangai kau sebenar.

2 comments:

  1. i have follow ur blog..this mine http://arifhelmi.blogspot.com/

    ReplyDelete